Η επιβράβευση της προσπάθειας μας έρχεται μέσα από τις διακρίσεις των μαθητών μας.

Τα μέλη της STEM Robotics Academy έχουν μεγάλη εμπειρία από την συμμετοχή σε Εθνικούς και Παγκόσμιους διαγωνισμούς με πολλές επιτυχίες.

Ομάδες μαθητών μας έχουν συμμετάσχει σε μαθητικές Ολυμπιάδες και έχουν βραβευθεί από διεθνείς επιστημονικούς και εκπαιδευτικούς φορείς.

Το 2018 η ομάδας μας “The Earth Watchers” συμμετείχε,διακρίθηκε και βραβεύτηκε στον διαγωνισμό AstroPi της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (European Space Agency).

Το 2016 συμμετείχαμε στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε στην Ινδία (Ν.Δελχί 25-27/11/2016), με την ομάδα ρομποτικού ποδοσφαίρου “Los MessAngeles Stars”. H ομάδα μας κατέλαβε την 9η θέση ανάμεσα σε 75 ομάδες.

Επρόκειτο για την δεύτερη συνεχόμενη διάκριση της ομάδας “Los MessAngeles Stars” μετά την παρουσία της  στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2015 (Doha, Qatar – 6-8/11/2015) όπου πάλι στην κατηγορία ρομποτικού ποδοσφαίρου κατέλαβε την 12η θέση.

Η αρχή όμως είχε πραγματοποιηθεί το 2014 με την πετυχημένη παρουσία της ομάδας “RobotKids” στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής που πραγματοποιήθηκε στην Ρωσία (Sochi 9-11/11/2014), στην κατηγορία Regular Δημοτικού.

Κάθε χρόνο ομάδες μας συμμετέχουν σε μαθητικά φεστιβάλ και συνέδρια.